среда, 26 апреля 2017 г.


Для учасників першої стратегічної сесії громадської організації «Молодіжне антикорупційне агентство» пройшов тренінг на тему «Взаємодія зі ЗМІ та владою». Учасники сесії – це представники молодіжного та студентських активів з усієї України, яких об’єднує питання подолання корупції в вищих навчальних закладах країни. Студенти – це та група українського суспільства, яка практично щодня стикається з фактами корупції в університетах. Члени молодіжного агентства розробляють спільну стратегію як знизити рівень корупції і в результаті повністю позбутися від цього факту в навчальних закладах.
Серед тем, які розглядалися під час тренінгу були такі, які дозволять молодим активістам зрозуміти цільову аудиторію на яку спрямована їх діяльність. Отримали інструменти інформаційної взаємодії з громадськістю та розібралися в каналах отримання інформації, через які можна впливати на свою аудиторію. Крім цього дізналися, як грамотно будувати комунікаційну стратегію зі ЗМІ для найкращого поширення інформаційного контенту, а так само як правильно взаємодіяти з органами місцевого самоврядування в реалізації власних проектів і отримання необхідної інформації.
Тренінг провів Жнивін Андрій – голова ГО «Центр досліджень суспільства» і член Громадського руху «Фортеця Херсона». Тренінг проводився на базі Херсонського державного університету.





1 комментарий:

  1. Я Абрам Александр - бізнесмен, який зміг відродити свій померлий пиломатеріал за допомогою Божого посланого кредитора, відомого як Бенджамін Лі, Кредитний консультант Служби фінансування Le_Meridian. Мешкаю в Єкатеринбурзі. Добре ви намагаєтесь розпочати бізнес, погасити борг, розширити існуючий, потрібні гроші для придбання запасів. Якщо у вас виникли проблеми при спробі забезпечити хороший кредит, я хочу, щоб ви знали, що Le_Meridian фінансує службу. Це правильне місце для вирішення всієї вашої фінансової проблеми, тому що я є живим свідченням, і я не можу просто дотримати це перед собою, коли інші шукають способу отримати фінансове рішення. Я хочу, щоб ви всі звернулися до цього посланого Богом кредитора використовуючи реквізити, як зазначено в інших, щоб стати учасником цієї чудової можливості Електронна пошта: lfdsloans@lemeridianfds.com АБО WhatsApp / Текст + 1-989-394-3740.

    ОтветитьУдалить